Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

TUOI


Esthetische zorgmeubelen

TUOI streeft ernaar producten te creëren die zowel tegemoetkomen aan de noden van de ouderen als esthetisch aantrekkelijk zijn voor alle generaties. De producten van TUOI omvatten een badkamermeubel (Hilow), een ligstoel (Pause), een innovatief opbergsysteem (Hold) en een akoestisch hoofdbord voor het bed (Mute). Al deze producten beschikken over specifieke eigenschappen om de verschillende uitdagingen die kunnen ontstaan bij het ouder worden het hoofd te bieden.

Hilow maakt geen gebruik van handvaten, maar van een gestroomlijnd design. Hierdoor willen ze scherpe kanten waar men tegenaan kan lopen vermijden. Pause is een zetel met een aanpasbare rugleuning, hoofd- en voetsteun. Ook biedt deze zetel hulp bij het opstaan. Hold is een opbergsysteem waarbij men de kledingstangen naar zich toe kan trekken, ook als men zich in een zittende positie bevindt. Mute kan men gebruiken in een tweepersoonsbed. Het dempt zowel geluid als licht.


Meer info op www.tuoi.eu.

 

LiCalab heeft de lead in dit project. De aangeboden SEAS 2 Grow diensten zijn:

  • Live test worden uitgevoerd in 2 regio’s, nl. Nederland en Frankrijk. In Nederland worden enkel Pause en Mute getest. In Frankrijk worden alle meubels getest.
  • In Nederland, Frankrijk en het VK wordt er een sessie met experts (distributeurs/ leveranciers van meubels, architecten/ ontwerpers, directies van WZC) gehouden.

Foto's

Hoe kunnen we met u samenwerken?

U innoveert in de zorg- of welzijnssector en zoekt een betrouwbare partner?
We zijn benieuwd naar uw idee.