Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Test mee ‘vanuit uw kot’ - een app over slaapgewoonten

Test mee ‘vanuit uw kot’ - een app over slaapgewoonten

Begin mei testen we een app over slaapgewoonten. Co-creatiesessies kunnen we nog niet organiseren, daarom vervangen we de co-creatiesessie door een ‘blijf in uw kot’-sessie met vragenlijst.Je kan ‘vanuit je kot’, op eender welke moment, deelnemen aan de test.

De bedoeling is om de app en slaapanalyse te beoordelen. We vragen je om, na registratie, een app te downloaden op je smartphone. Daarnaast ontvang je van LiCalab een vragenlijst met beoordelingsvragen over deze app. De vragenlijst vul je het beste in op de computer. Om de app te downloaden, ontvang je van ons op voorhand een link om je te registreren. Daarvoor hebben we je e-mailadres nodig.

LiCalab zoekt deelnemers met een smartphone die in de loop van de maand mei een app met slaapanalyse willen downloaden en tegelijk een korte vragenlijst op de computer willen beantwoorden. Zodra we je e-mailadres hebben ontvangen, sturen we je per mail de instructies om de app te installeren en de bijhorende vragenlijst. Deze mail ontvang je de eerste of tweede week van mei.

Heb je interesse om deel te nemen? Klik hier en laat je e-mailadres achter. Je kan nadien altijd beslissen om niet deel te nemen.

Voor verdere vragen of opmerkingen, neem contact op met panelmanager Sascha.
E-mail: sascha.vermeylen@thomasmore.be
Telefoonnummer: 014/74.10.15