Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

[Test mee] Jouw medicatieschema via een app?

[Test mee] Jouw medicatieschema via een app?

 

Is jouw medicatieschema overzichtelijk en up-to-date? Weet jij of je nog voldoende voorschriften hebt? We starten een nieuw project met een patiënten-app en horen graag jouw mening en verwachtingen.

Zowel de Wet Patiëntenrechten als de nieuwe privacywetgeving stellen dat de patiënt inzage moet hebben in zijn gegevens. In de app die we testen, kan je je medicatiehistoriek en medicatieschema raadplegen. Je krijgt bovendien een goed overzicht van nog openstaande voorschriften. De app is nog volop in ontwikkeling en daarom hebben we jou nodig. Hoe moet de app er uitzien zodat hij voor jou gemakkelijk te gebruiken is? Laat je mening tellen! 

Wanneer?
We organiseren hiervoor een co-creatiesessie op woensdag 26 juni bij Thomas More Turnhout van 9u30 tot 11u30. 

Wie?
Patiënten die meer dan vijf terugbetaalde geneesmiddelen gebruikten het afgelopen jaar of mensen die de medicatie van hun (jonge) kinderen of ouders opvolgen. Kortom: mensen (oud of jong) die regelmatig bij de apotheek binnenstappen. Wat mag je verwachten? Aan de hand van schermafbeeldingen gaan we na of de opbouw van de applicatie logisch in mekaar zit. En misschien heb jij ideeën om de applicatie nog beter en gemakkelijker te maken!

Tijd en zin om hier je bijdrage te leveren?
Laat het snel weten aan leen.broeckx@licalab.be of 0474/82 41 96