Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Moonbird – hulp voor mensen met inslaapproblemen

Een goede nachtrust is enorm belangrijk voor je gezondheid. Een nachtje slecht slapen is geen ramp, maar nachtenlang slecht slapen weegt op je welbevinden. LiCalab is op zoek naar mensen die problemen hebben met inslapen. Ben je tussen de 18 en 50 jaar en heb je problemen met inslapen? Lees dan zeker verder, want het project Moonbird is mogelijk iets voor jou!

“Slapen is geen geringe kunst: je moet er de hele dag voor wakker blijven’, zei de Duitse filosoof Friedrich Nietsche. We brengen ongeveer één derde van ons leven al slapend door. Een nachtje slecht slapen is niet fijn, maar heeft geen gevolgen voor je gezondheid. Pas wanneer je voor een langere periode slecht slaapt, kan dat gevolgen hebben voor je functioneren. Een slaaptekort is vaak te wijten aan je levensstijl, zoals uitstellen van slapen, drukke agenda’s, stress en drukte. 

Wat?

Moonbird is een Belgische start-up die een product ontwikkelt dat mensen met inslaapproblemen wil helpen om sneller tot rust te komen. Zo wordt het inslapen vergemakkelijkt. Het product geeft, op basis van jouw hartslag, een ademhalingsritme aan dat voor jou hulp kan bieden. LiCalab organiseert een co-creatiesessie om na te gaan welke manier voor jou mogelijk het beste werkt.

Wie?

We zoeken personen tussen de 18 en 50 jaar die ’s avonds moeilijkheden hebben om in  te slapen. Het is een pluspunt als je met een smartphone kan werken.

Wanneer?

Op woensdag 26 februari van 19u tot 21u. De sessie vindt plaats bij Thomas More in Turnhout (Lokerenstraat 110, 2300 Turnhout).

Hoe kan ik deelnemen?

Zin om deel te nemen? Neem contact op met panelmanager Sascha Vermeylen.
• E-mailadres: Sascha.vermeylen@licalab.be
• Telefoonnummer:  014/74.10.15