Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

LiCalab wint 'Best Research Paper'-award op OLLD

LiCalab wint 'Best Research Paper'-award op OLLD

LiCalab wint de 'Best Research Paper'-award op de Open Living Lab Days (OLLD) in Thessaloniki, Griekenland. Bijna 40 proeftuinen uit de hele wereld namen deel aan deze studie over 'Cross-culturele verschillen in proeftuinonderzoek'. Het onderzoek is een samenwerking tussen LiCalab en Thomas More, onder leiding van collega dr. Nele De Witte.

Collega's Leen, Ingrid, Sascha en Vicky namen tussen 2 en 5 september deel aan de OpenLivingLabDays in Thessaloniki. OpenLivingLab Days (OLLD) is de jaarlijkse bijeenkomst van Living Labs van over heel de wereld. Het event brengt bedrijven, ondernemers, academici, overheden en proeftuinen samen om nieuwe producten en diensten te creëren in een netwerk van open innovatie.

Tijdens het evenement verkenden Leen en Sascha de 'LiCalab-Empathy toolkit' met deelnemers aan hun workshop. Deze toolkit is een set technieken om de eindgebruiker beter te leren kennen.Als kers op de taart mochten we de 'Best Research Paper' in ontvangst nemen. Bijna 40 proeftuinen uit de hele wereld namen deel aan deze studie over 'Cross-culturele verschillen in proeftuinonderzoek'. Het onderzoek is een samenwerking tussen LiCalab en Thomas More, onder leiding van collega dr. Nele De Witte. Een inzicht in de verschillen en overeenkomsten maakt het immers mogelijk om met de juiste methodologieën te werken in verschillende contexten. Dankbaar voor deze erkenning voor onze internationale werking. We blijven bedrijven en organisaties ondersteunen om gebruikersbehoeften en marktcondities buiten de thuismarkt te verkennen!