Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

LiCalab op Dag van de Zorg - AZ Turnhout

LiCalab op Dag van de Zorg - AZ Turnhout

Op 17 maart 2019 neemt LiCalab deel aan de Dag van de Zorg in AZ Turnhout, campus Sint-Jozef. Op deze dag kan je samen met familie en vrienden voor de achtste keer een kijkje nemen achter de schermen van organisaties uit de zorg- en welzijnssector. Meer dan 230 organisaties zetten die dag hun deuren open, waaronder AZ Turnhout én LiCalab. Kom jij ons een bezoekje brengen?

De aanwezigheid van LiCalab zal volledig in het teken staan van onze proeftuiniers. Proeftuiniers zijn panelleden die deelnemen aan verschillende sessies, zoals co-creatieworkshops, life-tests of vragenlijsten. Ze zorgen ervoor dat ieder project en bedrijf voldoende oog heeft voor de gebruiker. Kortom, echte helden van de toekomst!

Wat kan je doen? Een tipje van de sluier: wanneer we spreken over een proeftuin, bedoelen we ook echt een ‘proef’-‘tuin’. Voel de eerste grassprieten tussen je tenen kruipen terwijl je geniet van iets lekkers. Daarnaast kan je het harde werk van onze panelleden bekijken, want een kleine tentoonstelling mag niet ontbreken. Kortom, spring even binnen en wie weet ga je de deur niet alleen uit met bloemen in de hand, maar ook een van onze leuke prijzen! Tot dan?! PS: We hebben de zon besteld! Hopelijk wordt ze tijdig afgeleverd.

Waar?
AZ Turnhout, campus Sint-Jozef. Onze stand bevindt zich op Kortverblijf.
Adres: Steenweg op Merksplas 2300, 2300 Turnhout
Parkeren is gratis. De slagbomen zullen de hele dag open zijn.

Wanneer?
Zondag 17 maart van 10u tot 17u. 

 

Laat weten dat je komt via Facebook: https://www.facebook.com/events/2523852624354431/