Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

[In de kijker] Vicky Van der Auwera

[In de kijker] Vicky Van der Auwera

Hallo, ik ben Vicky Van der Auwera, operationeel manager bij LiCalab.

Na mijn ingenieursstudie aan de VUB, ging ik eerst aan de slag als ontwerper machinebouw bij Philips. Ik groeide door tot  Research Manager en werkte zo’n 14 jaar bij verscheidene bedrijven.
In 2010 maakte ik de overstap naar de hogeschool Thomas More, dienst Onderzoek en Innovatie, en sinds 2011 werkte ik mee aan de opstart en uitbouw van LiCalab.

Mijn taak bij LiCalab bestaat voor een deel uit het managen van het LiCalab-team: verdelen van taken binnen het team, opvolgen van projecten, aandacht hebben voor het opleveren van resultaten, bespreken hoe we (nieuwe) opdrachten zullen uitvoeren… Daarnaast leid ik verschillende projecten in samenwerking met bedrijven en het Europees project SEAS2Grow. In SEAS2Grow testen we samen met partners uit Frankrijk, Nederland en Verenigd Koninkrijk innovaties die ouderen helpen om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen of zorgverleners helpen in het leveren van kwaliteitsvolle zorg.
Het stukje ingenieur draag ik nog steeds met me mee want technologie blijft me boeien. Dat is zeker een pluspunt voor het goed begrip van alle producten waar we dagdagelijks mee aan de slag gaan met ons LiCalab-panel.

Als moeder van 2 opgroeiende jongens heb ik mijn handen vol, maar als ik de tijd heb, ga ik graag op city-trip, spreek ik af met vrienden bij een goed glas, ga ik kilometers afleggen met mijn skates of volg ik de voetbalmatchen van mijn zonen.