Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

[In de kijker] Nieuwe collega Glenn Weyers

[In de kijker] Nieuwe collega Glenn Weyers

Ik ben Glenn Weyers en ben sinds 16 januari 2020 een gloednieuw lid van het LiCalab-team. Na mijn studies communicatiewetenschappen aan de KUL, heb ik al heel wat watertjes doorzwommen bij verschillende organisaties.

Tot voor kort werkte ik als directeur organisatie bij een vzw in de residentiële jeugdzorg. Daarvoor was ik onder andere actief als departementshoofd welzijn bij een lokaal Sociaal Huis en als manager burger- en vrijetijdszaken bij een Kempens lokaal bestuur. Ik werkte ook bij het ESF-Agentschap en bij Ernst & Young. Bij het ESF-Agentschap, dat de middelen van het Europees Sociaal Fonds beheert voor Vlaanderen, coördineerde ik het toenmalige Doelstelling 2-programma. Bij Ernst & Young was ik project- en subsidieadviseur voor diverse overheden en bedrijven en ondersteunde ik hen actief bij de zoektocht, de opvolging en het beheer van grote Europese subsidieprojecten (o.a. INTERREG, LIFE+, ...). Hierdoor heb ik een goed zicht op projectmanagement van grotere Europese projecten en bouwde ik ervaring op in het beheer van diverse Europese projecten en subsidieprogramma's. Als projectmanager ‘Europese projecten’ zal ik bij LiCalab vooral Europese onderzoeks- en innovatieprojecten aanvragen en opvolgen.

Meest opvallende vaststelling voor zij die LiCalab wat beter kennen… ik ben de enige en  eerste man in een team van zes enthousiaste en gedreven vrouwen. Of dat een voor- of een nadeel is, vertel ik je graag bij gelegenheid!

Verder ben ik 42 jaar, vader van 2 kinderen en woon ik in het prachtige Vorselaar.