Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

[In de Kijker] Lynn Hermans van Basiseducatie Kempen

[In de Kijker] Lynn Hermans van Basiseducatie Kempen

Hallo, ik ben Lynn. Ik werk sinds 2016 voor Basiseducatie Kempen. Basiseducatie geeft cursussen aan kortgeschoolde volwassenen over verschillende onderwerpen, zoals Nederlandse les aan anderstaligen, vlotter lezen en schrijven in een Taalatelier, computerlessen, smartphonelessen, rekenen in het Rekenatelier en algemene vorming zoals rijbewijs, budgetteren en opkomen voor jezelf.

Ikzelf geef Nederlandse les aan een klas anderstaligen, sta in voor de cursistenbegeleiding ICT voor Turnhout en ondersteun collega’s door hen Mediawijze tips & tricks te leren.

Het is fijn te werken voor Basiseducatie Kempen omdat we mensen iets willen meegeven waardoor ze sterker in de maatschappij staan. Samenwerken is in onze sector van cruciaal belang. Intern is er veel overleg, maar ook samenwerkingen met externe partners zijn nodig om het leertraject van elke cursist op zijn noden te kunnen afstemmen.

Deze maand helpen we LiCalab in het project BIBOPP. Het project ontwikkelt een Gezondheidsgids om preventieve gezondheid onder de aandacht te brengen. Omdat iedere burger als doelgroep wordt gezien, geven wij in dit project onze mening over begrijpbaarheid van de vragen en het advies.

Wil je graag meer informatie over Basiseducatie Kempen en onze werking? Deze kan je hier vinden: https://www.basiseducatie.be/basiseducatie-kempen