Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

[In de kijker] Famke van 't Antwoord

[In de kijker] Famke van 't Antwoord

Hallo, Ik ben Famke en ik werk als opbouwwerker voor T’ANtWOORD te Turnhout. T’ANtWOORD is een vereniging die zich inzet tegen armoede en sociale uitsluiting. Wij vertrekken vanuit de ervaringen van mensen in armoede en brengen knelpunten en drempels van grondrechten in kaart. Zo bekijken we samen wat we kunnen doen om de situatie van mensen in armoede te verbeteren en gaan hiervoor in dialoog met het beleid. Daarbuiten organiseren we allerhande activiteiten en proberen we van onze ontmoetingsruimte een warme plek te maken waar iedereen welkom is voor een koffie en babbel. Ook kan je in ons buurtrestaurant t’ Hert terecht voor een warme soepmaaltijd met brood, beleg en dessert (op dinsdag, donderdag en vrijdag) of een warme maaltijd op woensdagmiddag!

LiCalab vroeg ons deel te nemen aan het project BIBOPP. Hierin wordt een Gezondheidsgids ontwikkeld om je gezondheid preventief in de gaten te houden. We brachten de leden van de werkgroep gezondheid samen en gingen aan de slag met de kaartlezer en ItsMe om zo tot de vragenlijst van de gezondheidsgids te komen. Resultaat? Erg interessante feedback voor het project én de deelnemers leerden werken met hun eID.

Heb je interesse in de werking van T’ANtWOORD? Spring gerust eens binnen in de Otterstraat 114 of breng een bezoekje aan onze website: https://www.tantwoord.be/. Groetjes!