Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Een preventief, lokaal gezondheidsbeleid? WIJ HEBBEN JOU NODIG!

 

Vanaf 45 jaar nemen chronische ziektes sterk toe, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Hoe sneller je de symptomen oppikt, hoe beter je de ontwikkeling van de ziekte kan tegen gaan. De gedigitaliseerde Gezondheidsgids van Domus Medica wil hieraan tegemoet komen door aan de hand van een vragenlijst een gepersonaliseerd preventieplan aan te bieden. Deze vragenlijst bevat vragen over jouw gezondheid, bijvoorbeeld ‘komen er hart- en vaatziekten voor in je familie’ of ‘ben je roker’. Na het invullen van de vragenlijst, krijg je een persoonlijk advies te zien dat kan gaan van ‘meer bewegen’ tot ‘ga langs bij je huisarts’. LiCalab is op zoek naar 45-plussers die mee willen nadenken over de gebruiksvriendelijkheid, noden en verwachtingen van de applicatie en/of het uittesten ervan. Ben jij de persoon die wij zoeken? Lees dan zeker verder!

Een voorbeeld van de vragenlijst uit 2014 kan je vinden onderaan dit bericht!

 

WAT?
LiCalab is op zoek naar personen die mee willen nadenken over de gebruiksvriendelijkheid, noden en verwachtingen van de digitale Gezondheidsgids. Tijdens de co-creatiesessie stellen we je onder andere volgende vragen: Wat verwacht jij van een persoonlijk preventieplan? Wanneer vind jij een applicatie gebruiksvriendelijk?

In een latere fase van het project wordt de digitale Gezondheidsgids effectief uitgetest. Wil je ook hier graag aan deelnemen? Laat het ons weten!

 

WIE?
- 10 personen
- Tussen de 45 en 60 jaar.

 

WANNEER?
Datum:   26 februari 2019  
Uur:        18u tot (max.) 20u
Adres:     Thomas More Turnhout: Campus Blairon
                   Campus Blairon 800
                   2300 Turnhout

 

HOE?
Word jij held van de toekomst? Deelnemen is eenvoudig! Bel of stuur een mailtje naar Sascha Vermeylen. Ook voor verdere vragen kan je bij haar terecht.


E-mail: sascha.vermeylen@licalab.be
Telefoon: 014741015  of  0474791672