Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

[Doe mee] Vragenlijst - beweegpatronen voor 50-plussers

Op welke manieren beweeg jij? Vind je bewegen moeilijk of gemakkelijk? Ben je 50-plusser of mantelzorger? Het iPitUp-project wil jouw beweegpatronen in kaart brengen!

PitUp zet in op preventie bij ouderen door hen langer fysiek actief te houden in hun eigen woonomgeving. Hiervoor ontwikkelden ze een beweegbank. De IPitup-bank is een zitbank die enerzijds comfortabel zitten toelaat en anderzijds mensen uitnodigt tot bewegen door zijn meervoudige fitnessfuncties. Je vindt de bank terug langs paden, in parken en op pleinen, straathoeken, schooldomeinen, bij seniorenvoorzieningen enzoverder.

Om de noden naar beweging kenbaar te maken, zoekt LiCalab 100 mensen die bereid zijn een vragenlijst over bewegen in te vullen. Heb jij interesse om deel te nemen aan het onderzoek? Lees dan zeker verder!
 
Wat?
De vragenlijst bestaat uit vragen die peilen naar jouw beweegpatronen. Denk hierbij aan vragen zoals “Welk vervoersmiddel gebruik je om boodschappen te gaan doen?” en “Welke drempels ervaar je om (meer) te bewegen?”  Het invullen neemt ongeveer 20 minuten in beslag.
 
Wie?
Minimaal 100 personen van 50 jaar en ouder. Beweeg jij moeilijker of niet meer? De vragenlijst is ook voor jou bedoeld. Vul de vragenlijst zelf in of vraag hulp aan je mantelzorger.
 
Hoe?

De vragenlijst is online beschikbaar. Je kan de vragenlijst dus zelfstandig invullen zonder dat je het huis moet verlaten! Klik hier om de vragenlijst in de vullen.