Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Bevraging van DigitalHealthEurope over digitale gezondheidszorg

Neem deel aan de bevraging van DigitalHealthEurope over digitale gezondheidszorg. DigitalHealthEurope is een project dat nagaat hoe de Europese Commissie digitale gezondheidszorg best kan ondersteunen. Iedereen kan deze vragenlijst invullen. De vragenlijst telt vijf vragen en duurt maximum vijf minuten. De vragen kunnen in het Nederlands gezet worden met het knopje rechtsboven ‘language’. Je kan de bevraging invullen tot 7 mei 2020.

Door deze bevraging in te vullen, helpt u het werk van de Europese coördinatie- en ondersteuningsactie DigitalHealthEurope. Deze actie gaat na hoe digitale gezondheidszorg in Europa kan worden ondersteund.  De bevraging dient om een inzicht te krijgen in de bekendheid en de kennis van burgers over het delen van (gezondheids)gegevens. DigitalHealthEurope zal hierover aanbevelingen doen aan de Europese Commissie. Meer informatie over het project vindt u hier (Engelstalig).

De bevraging telt slechts vijf vragen. Deze omvatten ook algemene informatie over leeftijd, land en geslacht. Dit geeft een inzicht in trends in de antwoorden. De gegevens van uw individuele antwoorden zijn nooit terug te leiden tot uw persoon en de bevraging is volledig anoniem. De algemene resultaten van deze bevraging worden gepubliceerd op de DigitalHealthEurope website in april-mei 2020.

Interesse om deel te nemen? Klik hier