Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

LiCalab is partner van AgeingFit, dé internationale innovatiebeurs voor de sector van ouderenzorg.

Wat mag u verwachten?

  • Eén-op-één meetings die u vooraf inboekt via het online businessplatform
  • Rondetafelgesprekken over alle aspecten van gezond en actief ouder worden
  • Presentaties over de nieuwste innovaties voor de seniorenmarkt
  • Expositiemogelijkheden die uw zichtbaarheid vergroten

Meer info: www.ageingfit-event.fr

Registreer met 25% korting tot 14 oktober. Vraag uw promotiecode: ingrid.adriaensen@licalab.be

 

 

Lees verder »

Werk je met voeding in de zorgsector en wil je nieuwe innovatieve voedingsconcepten in de praktijk ervaren en ‘proeven’. Neem dan deel aan deze eendaagse innovatiereis 'Voeding en Zorg 2.0'. We vertrekken vanuit België naar de regio FoodValley Ede-Wageningen waar we kennismaken met de nieuwste Nederlandse voedingsconcepten in de zorg.

Meer info over het programma en inschrijven:

Nog maar enkele plaatsen vrij!

 

 

 

Lees verder »

Op 12 juni slaan Interreg-projecten CrossCare en CrossRoads de handen ineen en organiseren zij CrossCare X CrossRoads Convention. Na een succesvolle eerste editie in 2017, brengt de Convention ook dit jaar de zorg-en bedrijfsnetwerken van de Vlaamse en Nederlandse proeftuinen samen. CrossCare X CrossRoads Convention inspireert, maakt kennis delen mogelijk en faciliteert grensoverschrijdend netwerken. Verschillende CrossCare- en CrossRoads-projecten lichten hun ervaringen en resultaten toe, geven demo’s en experts uit het veld delen hun kennis.
CrossCare X CrossRoads Convention vindt dit jaar plaats in Natlab in Eindhoven. Deelname is gratis. Schrijf je in. 

Lees verder »

Op 28 maart namen 120 deelnemers uit 5 verschillende EU-landen deel aan het eerste Seas2Grow-event voor een leerrijke dag, gevuld met tal van ontmoetingen.

Bekijk hier het welkomstwoord van Vlaams minister Muyters en bekijk hier enkele sfeerbeelden van het event. Ook Kanaal Z was present. De reportage vind je hier. Met dank aan Enterprise Europe Network Vlaanderen!

 

Lees verder »

Op 28 maart organiseren Seas2Grow en het Enterprise Europe Network de conferentie ‘Golden opportunities for the Silver Economy’. De conferentie geeft inzicht in de mogelijkheden die de ‘Silver Economy’ biedt voor bedrijven en zorgactoren in een internationale context. Het event vindt plaats in het Paleis der Academiën in Brussel.

Lees verder »

Tijdens dit matchmakingevent gaan zorginstellingen, ondernemers en kennisinstellingen met elkaar in gesprek over de toekomst van de geestelijke gezondheidszorg, de mogelijkheden van eHealth in GGZ, het wettelijk kader, ondernemerschap...

Locatie: Thomas More, Campus Sanderus, Molenstraat 8, Antwerpen

Tijdstip: 3 mei 2018, 09:30u tot 14:30u (ontvangst vanaf 09:00u)

Programma en inschrijven

Lees verder »

LiCalab en de Expertisecel Psychologie, Technologie en Samenleving van Thomas More melden met veel plezier dat ze hun samenwerking verder uitbouwen. Meer specifiek zal Nele De Witte deeltijds het LiCalabteam versterken. Nele is afgestudeerd in de klinische psychologie aan de KU Leuven en heeft vervolgens een postgraduaat in de klinische neuropsychologie behaald.

Lees verder »

Tijdens dit matchmakingevent brengen we je in contact met de juiste partners uit de bedrijfswereld, kennisinstellingen, zorgproeftuin en zorgactoren en creëren we mogelijkheden om ideeën verder te ontwikkelen en goed af te stemmen op de doelgroep. 

Locatie: Thomas More, Campus Blairon 800, Turnhout

Tijdstip: 8 maart 2018, 13.00u tot 17.30u

Programma en inschrijven

Deelnemen is gratis, wel graag inschrijven

Lees verder »