Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

LiCalab ondersteunt bedrijven en organisaties in de zorg- en welzijnssector door innovaties te testen en te valideren bij de eindgebruiker in zijn eigen leefomgeving. De focus ligt op technologische innovaties, voedingsconcepten, beweging en revalidatie, mentale gezondheid en informele zorg.

Meer over onze aanpak »

Waarom LiCalab wérkt

We staan klaar voor bedrijven of (zorg)organisaties met een sterk idee voor vernieuwing in de zorg- of welzijnssector.
placeholder

Uitgebreid zorg-ecosysteem

U krijgt toegang tot ons uitgebreide zorg-ecosysteem. We helpen u partners te vinden uit de zorgsector, kennisinstellingen, bedrijven, overheden en uiteraard ons ruime gebruikerspanel.

placeholder

U praat rechtstreeks met experts

Wij zoeken voor u de juiste experts die direct toepasbare feedback geven op uw ideeën en concepten.

Placeholder

"Met LiCalab als onderzoekspartner konden wij ons platform uittesten en valideren bij 14 tandartsenpraktijken, 130 tandartsen en 250 patiënten verspreid over gans Vlaanderen. Niet alleen biedt LiCalab toegang tot een groot zorgnetwerk – hun gedegen imago maakt die toegang ook effectief –, zij helpen mee het traject vorm te geven en bieden operationele ondersteuning. Zonder LiCalab zouden we niet staan waar we nu staan. Wanneer er zich nieuwe opportuniteiten zouden voordoen, is LiCalab zonder enige twijfel ons eerste aanspreekpunt."

Jochen Moerman, Caldr - 2020
Placeholder

Ik ben Hans, het oudste panellid van LiCalab. Binnenkort blaas ik al 95 kaarsjes uit! Mijn interesse gaat uit naar alles wat gericht is op verbetering, veiligheid en comfort. Zo leverde ik een bijdrage aan de ontwikkeling van een slimme verpakking van medicatie. Ook testte ik een looprekje uit dat fungeert als opstahulp. Ondertussen ben ik dus een prima expert om vanuit mijn dagelijkse leven feedback te geven op allerlei zorginnovaties. Ik woon nog zelfstandig maar ondervind moeilijkheden om me te verplaatsen. Gelukkig heb ik een mooi en groot gezin waar mijn kinderen goed voor mij zorgen!

Hans Van Rossem

Ik ben Lieve, 71 jaar en gelukkig nog behoorlijk actief. In deze Corona-tijd houd ik me graag bezig met fietsen, wandelen, lezen, koken en breien voor mijn kleinzoon Jasper. Sinds kort ben ik ook een 'telefoonster' bij de zorggroep Orion. Wij zijn een telefoonteam dat mensen opbelt om de eenzaamheid te doorbreken.

Lees verder »

Wees als eerste op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief of meld u aan voor ons testpanel van eindgebruikers

LiCalab Nieuwsbrief

Verschijnt enkele keren per jaar

    Zelf deelnemen aan tests?

  • Help andere mensen met uw ideeën
  • Blijf op de hoogte van de laatste trends
  • Bouw vele sociale contacten uit
  • Neem deel aan interessante plaatsbezoeken en lezingen